Moerdijksebode juni 2012

Op zondag 24 juni heeft majorettevereniging  "The Stardreams” uit Standdaarbuiten deelgenomen aan een majorettewedstrijd in Veghel. Voor velen was het de eerste keer dat ze aan een wedstrijd deelnamen. Ook zijn het voor  "The Stardreams”  hun eerste shows onder begeleiding van hun nieuwe trainer Goris Verhoef.  Zowel het A-team (ervaren) als het B-team (minder ervaren) brachten ieder een eigen westrijdshow.

Het A-Team mocht als eerste deel nemen. Dit team bestaat uit 4 meisjes vanaf  13 jaar. De meisjes waren erg gespannen. Uitgedost in leuke piratenpakjes vertoonden zij een geweldige choreografie op de muziek van de film "Pirates of the Caribbean”. Dit bracht hun op een score van 58.3 waar 65 punten te behalen viel.

Het B-Team (foto) mocht wat later van start en voor dit team was het toch voor het merendeel van de meisjes vanaf 8 jaar hun eerste wedstrijd. Ze waren zeer gespannen maar eenmaal in de gigantische sportzaal straalde ze de vreugde uit en voerde hun show als echte majorette keurig uit. Hier en daar zag je onder een bepaalde uitvoering met hun baton een gespannen gezichtje maar ze brachten het af met een score van 58,2 waar 62 punten te behalen viel, wat voor de eerste keer een geweldige prestatie is.

De eerst volgende wedstrijd gaat plaats vinden op 30 september en dan is het de bedoeling dat deze score voor beide teams omhoog gaan.

"The Stardreams kunnen nog voldoende nieuwe leden gebruiken. Mochten jullie het nu leuk vinden om in het vervolg ook mee te doen aan wedstrijden en lijkt het je leuk om op leuke en goede muziek een show met goede choreografie en batons te brengen dan zijn jullie van harte welkom.

Er wordt wekelijks op woensdagavond getraind. Kom gerust een keer kijken of neem contact op met de trainer (Goris Vehoef) op 06-23650180 of via email op gverhoef4@ziggo.nl