Afscheid Goris en Joop

Goris Verhoef was in 2010 al een graag geziene persoon in ons dorp. Door de contacten die hij had waren wij erachter gekomen dat hij op hoog niveau de wedstrijd sport heeft beoefent met goede resultaten. Aan de hand van die bevindingen is hij benaderd door onze vereniging om training te komen geven aan onze meiden van The Stardreams.

17 november 2012 zijn we met het B peloton naar Waalwijk afgereisd om deel te nemen aan het Brabantse Kampioenschappen. Wat een mooi resultaat heeft opgeleverd aan 65 punten.
 
In de loop van de jaren is het majorette peloton uitgegroeid van 6 naar 22 leden waar onder zowel jongens als meisjes.
Zijn partner Joop van Hoek heeft in de tussentijd de functie van secretaris overgenomen.
 
Zij hebben samen een introductie gedaan van de Speculaastaartenverkoop en is niet meer weg te denken in ons dorp Standdaarbuiten.
Ook de bijdrage tijdens de dorpsweek Standdaarbuiten en de braderie in Fijnaart zijn ook hun kindjes.

In 2015 is hij in overleg gegaan met het bestuur om te zorgen dat zijn medetrainster goed voorbereid werd om zijn functie in de toekomst over te gaan nemen. En tevens hebben we een doorstart gemaakt met een beginnersgroep op de maandagmiddag, wat toch zijn vruchten afwerpt.

Helaas werd ons in juli 2017 vertelt dat zij Goris en Joop een besluit hadden genomen en gaan stoppen in het najaar van 2017.
Wat een grote aderlating is voor onze vereniging.
Mede dank zij hun inzet zijn hun bestuurs- en trainingsfuncties ingevuld.

Op woensdag 27 september hebben wij met alle aanwezige leden afscheid genomen van deze 2 geweldige HEREN.
De laatste wedstrijd op 1 oktober 2017 in Zundert hebben het a - b team en het duo gezorgd voor een verhoging van hun wedstrijd punten wat zeer door hun werd gewaardeerd.

Als bestuur en trainers hebben we veel van deze 2 HEREN geleerd en willen wij hen heel erg veel bedanken voor alles wat zij hebben weggezet binnen onze vereniging.

Wij wensen hun heeeeel veel succes met hun nieuwe uitdaging Café 't Hart te Handel.