Sponsoren gezocht!!

The Stardreams zijn een vereniging zonder subsidie van de gemeente of derden. Wij ontvangen inkomsten van de bijdrage van de leden en van het ophalen van oud papier. Daarnaast proberen we nog geld op te halen met deur aan deur verkoop van artikelen eens per jaar etc. Zoals u ziet zijn we druk doende om voldoende geld bijeen te krijgen om onze vereniging te laten bestaan en onze leden te voorzien van de materialen die zij nodig hebben voor het uitoefenen van hun sport en hobby.
Deze materialen zijn echter erg duur, de leden zijn jong dus groeien snel, hebben vaak nieuwe kleding nodig en daarnaast hebben we elk jaar een nieuw wedstrijdseizoen met nieuwe shows waar ook weer nieuwe wedstrijdkleding bij gedragen wordt.
Dientengevolge zoeken we partikulieren en bedrijven die ons willen sponseren. Al naar gelang het gegunde bedrag kunnen we afspraken maken over de tegenprestatie. U kunt hierbij denken aan een vermelding van uw logo of een verwijzing naar uw bedrijf op onze website of op onze kleding. Ook kunnen we voor u een optreden verzorgen op feesten, partijen of jublilea. Kortom, de mogelijkheden voor een tegenprestatie voor het bedrag wat u ons gunt zijn enorm en divers. Wat wij als wederdienst voor u kunnen doen, kunt u terugvinden onder de knop Wederdiensten op onze website.
Kortom, wilt u dat deze vereniging in het dorp Standdaarbuiten blijft bestaan? En/of gunt u een grote groep kinderen uit deze gemeente het met groot plezier uitoefenen van hun sport en hobby? STEUN ONS DAN en neem contact op met de penningmeester Bestuur of met de hoofdtrainer Trainer(s)
 
WIJ DANKEN U ENORM!!